Kroons Cocktails - Handgjorda drinkmixer direkt till din postlåda

PRODUKTER

COCKTAILKÄLLAN

KÄNDA OCH OKÄNDA
COCKTAILRECEPT

COCKTAILFAMILJER

Cocktailfamiljer är kategorier som används för att gruppera cocktailrecept baserat på likheter i deras ingredienser, smaker och tillverkningsprocesser. Att kategorisera i familjer gör det lättare att hitta cocktailrecept, lära sig om olika typer av cocktails och experimentera med nya smaker.

SOURS

Sours är en drinktyp som skapar en perfekt balans mellan syrlighet, sötma och sprit. Från klassiska Whiskey Sour till fruktiga Daiquiris, Soursfamiljen har något för alla smaker.

En Fizz baseras på sprit, citrusjuice och sockerlag. Dessa ingredienser skakas med is och silas sedan ner i ett glas champagneglas. För att ge drinken sin typiska fizz, toppas den sedan med något kolsyrat – det kan vara klassiskt kolsyrat vatten, ginger ale eller till och med champagne.

En stiff cocktail består oftast bara av olika spritsorter som blandas ihop men de kan också ha en liten mängd sockerlag.

En Collins är en typ av drink som i grunden är en ”sour”. Den innehåller en basalkohol, citronsaft, socker och kolsyrat vatten. Den serveras kall i ett Collinsglas, som är ett högt och smalt glas med fot.

COCKTAILKRÖNIKAN

COCKTAILHISTORIA, SPRITSORTER OCH MYCKET MER!

OM
KROONS
COCKTAILS

OM KROONS COCKTAILS

HANDGJORDA DRINKMIXER SEDAN 2021.