Kroons Cocktails - Handgjorda drinkmixer direkt till din postlåda

PRODUKTER

OM KROONS COCKTAILS

Kroons Cocktails startade under pandemitiden i slutet på 2021, då Jacob Kroon, grundare av Kroons Cocktails ville hitta ett nytt sätt att nå ut till sina cocktailälskande kunder. Det resulterade i vakuumpackade drinkmixer som inkluderar både socker och syra, så kunden enbart behöver lägga till sprit och skaka blandningen med is för att få en cocktail i världsklass där hemma. Sedan start har vi gått igenom ett tiotal olika menyer där fokus har varit på att skapa sällsynta och roliga smakkombinationer men också lanserat en cocktailprenumeration. 

Bortsett från produkterna i webbshoppen säljer vi på ett antal delikatessbutiker samt serverar på privata event och restauranger. 

PRODUKTER

Vi har tre olika produkter, Cocktailkombon, Cocktailkuvertet och Cocktailkuriren. 

Cocktailkombon består av alla tre drinkmixer från den aktuella menyn och varje förpackning innehåller tillräckligt med drinkmix för sex drinkar. 

Cocktailkuvertet består av en drinkmix från den aktuella menyn och förpackningen innehåller tillräckligt med drinkmix för två drinkar. 

Cocktailkurien är en cocktailprenumeration som du får en gång i månaden i tre månader. Den innehåller en drinkmix från den aktuella menyn + två nya smaker varje månad. 

COCKTAILKÄLLAN

LÄS MER OM KÄNDA OCH OKÄNDA COCKTAILRECEPT HÄR.

COCKTAILKRÖNIKAN

COCKTAILHISTORIA, SPRITSORTER OCH MYCKET MER!