Kroons Cocktails - Handgjorda drinkmixer direkt till din postlåda

PRODUKTER

COCKTAILKRÖNIKAN

COCKTAILHISTORIA, SPRITSORTER
OCH COCKTAILKURIOSA

Drinkar till bröllopet

Det är mycket man måste planera inför ett bröllop och det är inte alltid man hinner med att planera allt. Jag har gjort en hel del drinkar till bröllop tidigare så här kommer några tips på hur du kan göra med drinkar till bröllopet. 

Det är oftast dyrt att hyra in en bartender så istället för att göra det tycker jag att man borde göra färdigblandade drinkar som man har i en dispenser. Det kommer spara väldigt mycket tid och pengar men det kommer också förgylla bröllopet då man effektiviserar gästernas tid i baren. 

När man gör färdigblandade drinkar så bör man göra egna drinkmixer, dvs. Smaksatt sockerlag blandat med citronjuice eller citronsyra. Personligen rekommenderar jag citronsyra då det håller sig mycket längre än citronjuice och det är otroligt mycket billigare. 

Drinkar till bröllopet recept: 

  1. 70cl sprit 
  2. 42cl smaksatt sockerlag 
  3. 42cl citronsyra 
  4. 28cl vatten 

Det här receptet räcker till 14 drinkar så beroende på hur många drinkar som behövs till bröllopet så kan man själv räkna ut det. 

Om du vill läsa mer om smaksatt sockerlag har jag en artikel om det här

Citronsyra 

Citronsyra finns på kryddhyllan i din matbutik och för att skapa den perfekta balansen så tar man 5gr citronsyra per dl vatten. Blanda citronsyran och vattnet i en mixer eller koka upp det tills citronsyran har löst sig helt.

Färdiga drinkmixer 

Om du vill göra det ännu enklare för dig kan du beställa färdiga drinkmixer via Kroons Cocktails, skriv i så fall till mig på info@kroonscocktails.se. Då slipper du fundera på smaksättning och du får perfekta drinkar till bröllopet.

Cocktailutrustning 

Om du skulle skapa egna drinkmixer eller köpa dem via Kroons Cocktails så kommer du ändå behöva lite utrustning. Drinkutrustningen du behöver är en dispenser per drink och för att hålla drinkarna kalla så kan du behöva en kylplatta. Du kan självklart lägga is i dispensern men det skulle göra drinkarna urvattnade och blaskiga. 

Alternativt skulle du kunna ha en ishink stående bredvid dispensern så dina gäster kan lägga till is i drinken när de har fyllt glaset. 

Hjälp med drinkar till bröllopet

Om du har några funderingar kring drinkar till bröllopet så är du välkommen att skriva till mig på info@kroonscocktails.se 

COCKTAILKÄLLAN

LÄS MER OM KÄNDA OCH OKÄNDA COCKTAILRECEPT HÄR.

OM
KROONS
COCKTAILS

OM KROONS COCKTAILS

HANDGJORDA DRINKMIXER SEDAN 2021.