- KLARNA - GRATIS FRAKT
- LEVERANS 2-5 vardagar

Handgjorda drinkmixer sedan 2021

Hur fungerar Kroons Cocktails?

Kroons Cocktails strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för kunderna att skapa högkvalitativa cocktails hemma. Allt som krävs av kunden är sprit och is, om man inte vill göra en alkoholfri drink. Du behöver ingen erfarenhet eller utrustning förutom en förslutningsbar behållare att skaka drinken i, som exempelvis en glasburk eller en matlåda.

Varje drinkmix-påse innehåller en tydlig etikett som beskriver exakt hur du ska göra för att lyckas med din drink. Etiketten finns tillgänglig på bilden nedan.

Information om hur du kan göra en alkoholfri drink finns också tillgängligt under bilden, tillsammans med några andra cocktailtyper som du kan experimentera med.

En alkoholfri drink kan man göra på flera olika vis. Om du har en alkoholfri sprit kan du följa beskrivningen på bilden ovan.

För att göra en alkoholfri drink utan något spritsubstitut kan du ta bort spriten från beskrivningen. Du skakar alltså bara drinkmix och is, för att sedan servera det i valfritt glas och toppa den med tonic, soda vatten eller ginger beer.

På nästa bild ser du vilken utrustning du hittar i hemmet som motsvarar den utrustningen som används i en cocktailbar.