- KLARNA - GRATIS FRAKT
- LEVERANS 2-5 vardagar

Handgjorda drinkmixer sedan 2021

Cocktailbaren enligt dina preferenser!

Cocktailbaren enligt dina preferenser, med Cocktailkammaren kan du bestämma plats och tid för ditt cocktailevent.

Boka in Cocktailkammaren via kontaktformuläret nedan idag, det blir superkul, jag lovar!

Här på Kroons Cocktails är jag passionerad om att skapa minnesvärda upplevelser för mina kunder. Jag tror att en cocktailprovning kan vara en fantastisk aktivitet att göra med vänner, familj eller företagskollegor. Mitt mål är alltid att skapa en unik och personlig upplevelse, anpassad efter dina preferenser.
 
Jag tar med mig allt  som behövs för att skapa en riktig cocktailbar på din valda plats, där jag serverar en rad spännande cocktails anpassade efter din smakpalett. Utöver det snackar vi cocktailhistoria, teknik och recept för att skapa en perfekt cocktail.
 
Jag hoppas att du är lika entusiastisk som jag är när det gäller att utforska cocktailvärlden, och jag ser fram emot att välkomna dig till Cocktailkammaren. Tveka inte att kontakta mig via kontaktformuläret nedan om du har några frågor eller om du vill boka en cocktailprovning med mig.